Google+ Followers

Tuesday, April 16, 2013

PAS Perak kantoi kena ludah muka sendiri...isu risalah




Blog PERAKITE baru-baru ada mengeluarkan artikel yang antara didalamnya berbunyi,
"Jawatankuasa Strategik dan Isu PAS Perak hari ini mendedahkan agenda jahat pihak tertentu dalam menghadapi PRU13 yang akan diadakan pada bila-bila masa."
"Setiausaha Jabatan Pilihanraya PAS Perak mendesak Kementerian Dalam Negeri dan pihak Polis merampas risalah haram itu kerana ianya bercanggah dengan undang-undang negara."




Gua malas nak terangkan dan cerita panjang-panjang, lu orang tengoklah sendiri foto-foto kat bawah sini dan pikirlah sendiri..


risalah dari parti pembangkang




edaran dibuat di pasar malam di Perak




antara risalah haram dari PR




Machai Pakatan Pembangkang kantoi edar risalah haram



machai ini lagi banyak diedar lagi banyak masyukkk



depa ni nak buat repot tapi sendiri punyer orang pun bikin ini kerja juga....walaweiii



"Beberapa orang dipercayai penyokong Pakatan Rakyat (PR) dengan memakai baju kuning bersih bertungkus-lumus menyebar-yebarkan risalah-risalah menghentam kerajaan. Siap berteriak kononnya risalah-risalah yang diberikan mengandungi isu-isu yang disembunyikan dari media massa pro kerajaan. Malangnya setelah dibaca isu-isu yang diwar-warkan kebanyakan isu-isu lapuk yang dikitar semula. Sebahagiannya bersifat fitnah atau fakta yang boleh dipertikaikan."

* sumber dari lapuran orang ramai, terima kasih kerana prihatin.



Salman oh salman,


Lu jangan ikut perangai boss lu tu si Niza Meroyan, dia tu kena bawak pi jumpa doktor kena makan obat. Kalor lu rasa dah kena penyakit macam dia elok ler lu sekali pi check sama kot-kot berjangkit....Walaweiii


<