Google+ Followers

Monday, April 29, 2013

Wayang opera Dap...Kor Ming (dua, kiri) dan Kula (tiga, kiri) ketika sidang media, semalam.
IPOH – DAP Perak menawarkan RM5,000 kepada orang ramai yang berjaya membantu polis menangkap dalang yang menyebabkan kebakaran di Bilik Gerakan Barisan Nasional (BN) di Jelapang, baru-baru ini.

Setiausaha DAP Perak, Nga Kor Ming berkata, taktik kotor dengan membakar dan meletakkan bom adalah penghinaan kepada demokrasi.

Menurutnya, rakyat mahukan pilihan raya yang aman dan beretika agar demokrasi negara ini dihormati serta disegani di dunia.

“Semua pihak mengutuk tindakan sedemikian yang sengaja menimbulkan huru-hara. Perkara ini perlu ditegah dan dihentikan dengan segera.

“Kami sedia menawarkan RM5,000 untuk membantu BN mencari individu yang melakukan perbuatan tidak bertanggungjawab ini,” katanya di Bilik Gerakan Dun Kepayang, semalam.

Hadir sama, calon Ahli Parlimen Ipoh Barat, M Kula Segaran.

Sebelum ini, dua bilik gerakan BN di Jelapang dibakar dalam kejadian berasingan melibatkan kerosakan peralatan untuk berkempen.

Kor Ming (dua, kiri) dan Kula (tiga, kiri) ketika sidang media, semalam.Awas! Orang Gila Berkeliaran di Johor BahruMukanya persis watak 'Din Beramboi' dalam majalah Ujang.


Awas dengan orang gila ini kerana tanpa ditanya, dia dah mengaku dirinya seekor kera dalam jagaan.BADUT RAKYAT: KANTOI !!! #PRU13 !!! #TOLAKPR !!! PENGURUS HONG L...

BADUT RAKYAT: KANTOI !!! #PRU13 !!! #TOLAKPR !!! PENGURUS HONG L...: DAP dan Pakatan Rakyat kelihatan amat terdesak untuk menang dalam PRU kali ini.Walaupun tuduhan-tuduhan liar dilemparkan terhadap UMNO...

Aktivis Kepayang Jr.: PANAS TERIK!! #PRU13 : Remaja cedera dilanggar kon...

Aktivis Kepayang Jr.: PANAS TERIK!! #PRU13 : Remaja cedera dilanggar kon...: PANAS TERIK!! #PRU13 : Remaja cedera dilanggar konvoi pembangkang.. #TOLAKPR #VOTE4BN   Gambar Sekadar Hiasan KEPALA BATAS 29 April...

Panas!! Dirogol VIP ?...

Restoran yang cangih bukan setakat hebat dalam servis makanan untuk pelangan malah terdapat servis yang luar biasa,perut dah kenyang ,santapan nafsu pulak di hidang.Jangan terkejut restoran ini hanya terdapat di kawasan mat gagap pakatan rakyat.

Perjuangan pakatan,perjuangan nafsu.....Islam hudud sesangat lah tu.
Ini lah sifat sebenar pemimpin. Pakatan rakyat,bidaah hal rakyat diri sendiri bermasaalah moral.
Nah ambik niPanas!!! Nenen Rebecca Hall direntap paparazi di London?...Pelancaran filem Iron Man 3 pada 18 Apr lalu di London memperlihatkan pemandangan seksi yang mampu mencuri tumpuan.

Rebecca Hall yang hadir dengan baju serba hitam merupakan gambar yang dinanti-nantikan terutamanya oleh paparazi. Bukan mudah memperolehi sudut yang cantik.

Filem Iron Man 3 telah mula ditayangkan dari 26 Apr 2013 ini.

TERKINI LAHAD DATU: TIAN CHUA DIKHABARKAN BAWA CEK RM2 JUTA KE MANILASALAH SEBUAH HOTEL DI MAKATI YANG DIMINATI ORANG MALAYSIA
Selain Azmin Ali, Anwar Ibrahim mempercayai Tian Chua dan Rafizi untuk melaksanakan modus operasi Lahad Datu. Dalam satu Minit Mesyuarat PKR di Petaling Jaya, jelas menunjukkan Pencerobohan di Lahad Datu adalah perancangan Anwar dengan beberapa ahli PKR.

Minit Mesyuarat tersebut yang kami perolehi kerana Kelalaian atau Kebodohan Tian Chua yang meninggalkan kesan. Salinan Minit Mesyuarat tersebut telah kami berikan kepada pihak kerajaan Malaysia.

Kebetulan Tian Chua dan R. Sivarasa adalah ahli jawatankuasa SUARAM, dan dana yang dihantar oleh Yayasan-Yayasan dan NGO milik George Soros hanya boleh diterima oleh NGO di Malaysia. Wang itu tidak direct kepada Anwar Ibrahim, kerana peraturannya dibuat sebegitu rupa.

Berbeza dengan di Indonesia, George Soros menderma direct kepada NGO Islam Liberal dan Islam Plural.

Seorang bekas ahli PKR mengesahkan jumlah wang yang dibawa oleh Tian Chua dengan ditemani oleh R. Sibarasa dan seorang ahli PKR Sabah, ialah sebanyak RM2 Juta wang Malaysia. Cek sekeping itu dikhabar di Manila dibawa sendiri oleh Tian Chua kepada wakil Jamalul Kiram dan wakil MNLF, dengan disaksikan oleh R. Sivarasa dan seorang ahli PKR Sabah.

Mereka berjaya menyelesaikan urusan tersebut dalam masa dua hari sahaja. Sungguh cepat. Namun mereka silap besar, kerana Perisikan Filipina telah merakam perbualan mereka, malah mengambil gambar-gambar mereka.

Apabila kami membaca berita dari Manila bahawa 3 orang ini akan didakwa, kami yakin kerajaan Filipina sudah memberikan bukti-bukti tersebut kepada kerajaan Malaysia, jika tidak tak mungkin Dato Zahid berani mendedahkan tiga orang pengkhianat itu.

Di Malaysia, dua orang peguam yang mewakili dua orang anggota polis di Kunak dan seorang lagi di Tawau menyatakan kepada wakil kami secara tidak sengaja bahawa salah seorang anak guam mereka akan kalah. Bermakna konspirasi memang wujud. Penyaluran maklumat memang berlaku kepada pihak musuh. Kami tidak ingin detailkan kedua-dua kes ini, untuk menghormati peguam-peguam tersebut.

Rangkaian mereka jelas, yakni Anwar memang merencanakan apa yang berlaku di Lahad Datu. Tian Chua melakukan silap besar kerana menjalankan arahan Anwar tanpa berfikir panjang. Hari ini, seperti dilaporkan oleh Utusan Malausia dan Malaysiakini minggu lalu ceramah Tian Chua hanya dihadiri 10 dan tidak sampai 100 orang.

Tian Chua dan R. Sivarasa cuba menipu rakyat Malaysia kononnya kehadiran mereka ke Manila kerana mencari maklumat Amillio di Manila, walhal isu Amillio bukan di Manila tetapi di Mindanao. R. Sivarasa turut berusaha menipu rakyat Malaysia dengan muncul di TV berpangkalan di Singapura kononnya mereka mencari maklumat Amilio.

Seperti biasa Tian Chua akan menafikan semua ini. Soalnya, mampukah Tian Chua menafikan dia pernah bertemu George Soros? Beranikah Tian Chua menafikan isi Minit Mesyuarat mereka di Petaling Jaya itu? Beranikah Tian Chua menafikan semasa di Manila dia tidak pun pergi ke Pejabat Peguam Negara Filipina dan Pejabat Ketua Polis Negara Filipina untuk mencari maklumat Amillio? Beranikah Tian Chua menafikan dia minum di Makati dengan dua orang Filipina?Sumber. ...Krew Mymassa
Salam dari Manila.Tahukah Anda......?: Cucu Ahmad Albab Yang Bernama Nurul Izzah

Tahukah Anda......?: Cucu Ahmad Albab Yang Bernama Nurul Izzah: Sumber "Ingat ye Kak. Jangan tanya pasal kekayaan Papa saya tau sebab Papa saya dapat harta dalam gua..." Mungkin itulah ya...