Google+ Followers

Thursday, May 2, 2013

Sensasi #GE13 : Orang Khalid Ibrahim Sebarkan Gambar Anak Azmin Sedang Berjimba-jimba


MyMassa dapat gambar ini melalui e-mel. Catitan dalam e-mel tersebut sangat ringkas....PERIHAL ANAK AZMIN, BAKAL MB SELANGOR.

Yang tak cerdiknya pengirim e-mel ini menggunakan alamat e-mel yang sama untuk dia memberikan komen di media sosial untuk menyokong Khalid Ibrahim. Mungkin pengirim e-mel ni ingat kami blogger pro Kerajaan menerima sesuatu maklumat membuta tuli tanpa menyemaknya terlebih dahalu.


Terlanjur cerita pasal kes Azmin dan Khalid Ibrahim, kelihatan seperti mimpi Azmin Ali mahu menjadi Menteri Besar Selangor semakin menjadi nyata bila culaan terbaru di DUN Pelabuhan Klang oleh jentera Pakatan menunjukkan Khalid Ibrahim bakal tewas kepada calon BN. Malah program dan ceramah-ceramah yang dianjurkan oleh Khalid Ibrahim, Faekah dan pasukannya tak mendapat sambutan penduduk.

So, isitmewa kepada pembaca blog ini, MyMassa kongsikan gambar-gambar yang dikirimkan oleh orang Khalid Ibrahim. Jeng..jeng..jeng..


Ada lagi banyak gambar yang dikirimkan oleh orang yang sama. Nanti MyMassa upload lagi. Kalau pembaca nak tahu siapa yang bagi gambar ni kat MyMassa, boleh tengok kat FB Khalid Ibrahim. Pengirim gambar ni adalah yang rajin komen kat situ.
*Hebatnya Anak Azmin Ali ni berjimba-jimba. Kemana tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi. Semoga orang PAS terbuka hati untuk menegur perangai anak Azmin Ali ni. Takkan asyik tengok salah keluarga pemimpin lawan je. Sesekali pergi la dakwah keluarga pemimpin 'sePAKATAN' dengan kamu yang macam dalam video di bawah.