Google+ Followers

Wednesday, May 1, 2013

Lepas Nurul Izzah Fintah Dakwat Kekal SPR, Bukti Anwar Turut Buat Fitnah Tambahan Kepada SPR


Semalam MyMassa dedahkan bagaimana Tian Chua dah Nurul Izzah menfitnah SPR dalam isu dakwat kekal di sini : http://mymassa.blogspot.com/2013/04/panas-ge13-hubungan-rahsia-nurul-izzah.html

Rakan MyMassa, blogger Oh Politik! sebentar tadi telah mendedahkan sebenarnya askar yang dirujuk oleh Tian Chua dan Nurul Izzah akan saman mereka berdua kerana menggunakan namanya untuk fitnah SPR.

EDISI DAKWAT KEKAL TIDAK KEKAL DAKWAAN IZZAH dan TIAN CHUA DIBONGKARKAN OLEH MANGSA SENDIRI!

Aku dapat jumpa mangsa interview secara langsung. Mangsa tampil selepas menyedari bahawa gambar yang diedar oleh Nurul Izzah dalam laman sosial itu adalah gambarnya.

Mangsa yang dimaksudkan adalah Mejar Aszmee Buang meluahkan rasa dukacita kepada aku dan rakan media turut mendedahkan rasa dipergunakan serta diambil kesempatan terhadap politik kotor oleh nurul izzah dan tian chua semalam. Mangsa juga menyatakan terasa dirinya telah mengkhianati kepada angkatan tentera yang lain.

Berkongsi cerita kisah apa yang berlaku, Mejar menceritakan kejadian berlaku di taman koperasi polis semasa menemani isterinya berjumpa kawan, beliau terserempak dengan nurul izzah yang menahan kereta mereka serta mohon bercakap dengan, nurul izzal juga mohon utk melihat jari dakwat kekal tersebut. Izzah juga didakwa cuba nak padamkan dengan 2 jenis bahan yang tidak diketahui jenisnya.

Baca seterusnya di sini dan sini .

Semalam juga dikesan Anwar Ibrahim telah melancarkan satu lagi fitnah kepada SPR mengenai peti undi.


Nah! Lihatlah bagaiamana anak beranak puaka ini berganding bahu untuk menyalahkan pihak SPR seterusnya cuba untuk wujudkan 'MALAYSIAN SPRING'.


Adakah anda mahu petualang seperti ini menjatuhkan Kerajaan secara tidak bermoral?


Jika anda tidak mahu, buatlah keputusan yang bijak. Tolak dalang huru hara.