Google+ Followers

Sunday, April 14, 2013

PANAS!!! dah kantoi Salah kan GOMO ..memang babi sondol pas niSumber


Sekadar menjawap fitnah pencacai pencacai pakatan Pembangkang yang mana telah melemparkan FITNAH ke atas Papa Gomo berhubung paparan aksi video seks Mustapha Ali setiausaha Agong PAS.


Isu video seks Mustapha Ali ini timbul pada hari khamis malam Jumaat yang mana pada hari Khamis itu kita disajikan dengan gambar gambar paparan seks mustapha Ali su Agong PAS. Ianya tersebar sejak petang khamis dan kemudiannya menjadi semakin panas apabila lebih ramai blogger, Faceboker dan media Twiiter mengeluarkan gambar seks tersebut. Papa Gomo terlibat pada jam lebih kurang 9 malam dan itupun setelah dimaklumkan oleh rakan rakan Mustapha Ali kantoi.


Pemimimpin pembangkang menyalahkan Papa Gomo dan ada yang bertindak melemparkan tuduhan kepada Papa Gomo bahawa video tersebut hasil editing yang mana dibuat oleh Papa Gomo. Video edit berkualiti tinggi adalah hasil kerja Papa Gomo. Malah lebih parah pembangkang menyatakan Papa Gomo yang mengedarkan video tersebut.


Semua mengetahui bahawa video seks Mustapha Ali disebarkan melalui bentuk VCD yang telah disebarkan di Terengganu. Makluman yang Gomo perolehi CD tersebut diedarkan sejak hari SELASA lagi. Pada hari Khamis barulah satu penangkapan dilakukan oleh pihak Polis ke atas 2 orang lelaki yang mengedarkan CD tersebut di Besut Terengganu.


Makluman pihak Polis:

Ringkasan Kes.
Pada 11/4/2013 jam lebih kurang 0745 hrs semasa pengadu bersama-sama KPL/S 14656 sedang menjalankan Tugas Rondaan MPV Kawasan pentadbiran Balai Polis Kg.Raja Besut Terengganu telah terima arahan daripada Bilik Gerakan IPD Besut untuk menjalankan pemeriksaan di Kampung Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu kerana terdapat maklumat orang awam menjumpai sampul surat yang mengandungi cakera padat berunsur lucah. Hasil pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat Kg.Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu telah menjumpai (16) sampul surat berwarna putih dan setiap sampul mengandungi (1) keping cakera padat video gambar lucah. Kemudiannya barang kes di bawa balik ke IPD Besut Terengganu bagi tindakan lanjut.


Siasatan:


1) MO: Suspek 2 orang lelaki anggota parti PKR telah mengedarkan cd video tersebut ke kawasan perumahan Kg. Alor Lintang, Kg Raja, Besut, Trg.


(2) Hasil pemeriksaan Video tersebut adalah melibatkan seorang Ahli Parti Politik Setiausaha Agung Pas, Dato' Mustaffa Ali.


(3) Video memaparkan seorang Perempuan disyaki bukan warganegara bersama (melakukan hubungan seks) dengan Dato' Mustaffa Ali. Durasi video tersebut hampir lebih kurang 11 minit 25 saat.


(4) Sebanyak (16) sampul putih, di dalam tiap-tiap sampul tersebut mempunyai (1) keping. Jumlah keseluruhan cd video adalah (16) keping.
Jadi dimana pula Papa Gomo begitu hebat sampaikan boleh berada di Terengganu untuk mengedarkan video tersebut dan kemudiaanya memuat naik video tersebut dan menyebarkan di alam maya? Malah pada hari Khamis Gomo bersama keluarga pergi ke Mid Valley dan pulang ke rumah pada jam 9.30 malam. Power sangat kah Papa Gomo sampai boleh terbang dari Terengganu ke Kuala Lumpur?
Pembangkang begitu hebat menafikan itu dan ini apabila taik terkena pada wajah mereka. Dan itulah yang Gomo dapat lihat sepanjang terlibat dalam politik ini bahawa pemimpin Pembangkang adalah terdiri daripada mereka yang FASIK dan JAHIL kerana tidak mengakui kesilapan dan juga kesalahan yang telah mereka lakukan.


Dalm aksi video seks Mustapha Ali Gomo yakin 100% bahawa individu tersebut adalah setiausaha Agong PAS. Rakaman video tersebut juga adalah tulen dan Gomo juga yakin Mustapha Ali sendiri tahu mengenai pekara tersebut. Namun atas sebab kantong politik PAS maka mereka cuba menafikan bahawa individu tersebut adalah Hassan Ali. Tidak cukup dengan itu mereka melemparkan pula tuduhan bahawa UMNO yang terlibat dan Papa Gomo dalangnya.


UMNO salah, Papa Gomo dalang itulah yang dimainkan oleh pihak Pembangkang baik dari pimpinan mereka sehinggalah kepada macai macai mereka yang dibawah. Hakikat yang sebenar untuk kita lihat adalah Mustapha Ali sendiri, jika beliau bukan lelaki dalam video tersebut apa susah sangat untuk beliau BERSUMPAH bagi membersihkan dirinya dari tomahan yang sedang berlaku waktu ini.


Rakyat Malaysia dimomokkan bahawa setiap sesuatu yang salah adalah berpunca daripada UMNO dan setiap kegiatan maksiat yang didedahkan adalah hasil EDITING dari Papa Gomo. Kalau lah benar Papa Gomo cukup hebat dalam membuat video sebegini sudah pasti pihak pembangkang juga boleh membuat video yang bermutu seperti Mustapha Ali dan teman wanitanya ataupun Anwar Ibrahim bersama China Doll.Awal awal tampa siasatan yang kukuh Mustapha Ali dan gerombolan Pembangkang menyalahkan UMNO dan Papa Gomo dalam pekara ini. Nama sahaja mereka menegakkan Islam tetapi apbila kena pada mereka tindakan bersalah dijatuhkan terhadap orang lain tanpa apa apa siastan menyeluruh mengenai pekara ini. Dimana Islam nya mereka kerana menuduh lebih awal berbanding menyiasat pekara tersebut terlebih dahulu?


Waktu pimpinan PAS dan pembangkang menfitnah Najib Razak dan Rosmah Mansor itu dan ini mereka tidak pula kata ianya berdosa. Hukum mana yang PAS gunakan? Mana Islam nya mereka ini pimpinan PAS?


Gomo harap rakyat membuka minda mereka, Gomo harap rakyat celik dan bijak dalam pekara ini. Bukan kerja kita dipihak UMNO ataupun Papa Gomo untuk suka suka mengeluarkan bahan yang aib kepada pembangkang tetapi ianya adalah kewajipan kita untuk menolak pemimpin Jijik seperti Anwar Ibrahim dan Mustapha Ali.


Nasihat Papa Gomo kepada Mustapha Ali, SILA BUAT LAPORAN POLIS dan kita biar pihak POLIS menjalankan siasatan mengenai pekara ini. Tak salah tak perlu takut dan biar rakyat mengikuti perjalanan kes ini dan jangan menyekat kebebasan media untuk rakyat mengetahui kebenarannya.


Diharapkan juga puak puak PAS melihat PKR secara lebih dekat lagi. PKR menuduh Papa Gomo dalang sedangkan dikalangan PAS sendiri tahu dalang yang menyebarkan video tersebut dalam bentuk VCD adalah ahli PKR. Perebutan kerusi antara PKR dan PAS tidak dapat disangkal, jadi rasanya puak PAS juga ada otak untuk melihat PKR terutama kenyataan Saifuddin Nasution minggu lalu yang telah memberikan kata kata jelas bahawa ada video seks pemimpin pembangkang akan dikeluarkan.

Psssttt..... Asal Kantoi Papa Gomo yang diserang..Gila puak Pakatan Haramjadah niUndi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam


Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa


Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.