Google+ Followers

Tuesday, May 21, 2013

Semua Blogger Wajib Muat Naik Video Ini! Pengkianat Bangsa Melayu Dan Agama Islam! Lihat Bukti-Buktinya! Bahagian 2Pembaca yang budiman,

Hari ini saya ada menyiarkan postings terbaru, mendedahkan bukti-bukti daripada Al Qur'an,Hadis serta Perjanjian SAHIFAT AL MADINAH dan AQD AL DHIMMI demi memperlengkapkan Umat Islam Berbangsa Melayu perihal PENGKIANAT BANGSA MELAYU dan AGAMA ISLAM.

Hari ini juga tanpa diduga,Blogger, House PK iaitu parpukari.blogspot.com membuat PENDEDAHAN yang lebih terperinci bagaimana SIKAP dan NIAT GOLONGAN KAFIR HARBI ini terhadap Umat Islam Berbangsa Melayu.

Allah Maha Besar! Allah Maha Besar! Allah Maha Besar! Inilah yang dikatakan bantuan Allah SWT.

Kepada semua yang sayangkan Umat Islam Berbangsa melayu LIHAT dan BACALAH SEHINGGA HABIS. 
SIARKAN,SEBARKAN dengan MEMUAT NAIK VIDEO SLIDE INI KE DALAM BLOG ANDA SEMUA. Ini kerana setiap BLOGGER mempunyai follower dan viewer masing-masing.

Jangan Lupa! Jika anda tidak tahu cara untuk memuat naikkan video slide tersebut,dibawah ini saya tunjukkan.

Pertama. Layari blog House PK iaitu parpukari.blogspot.com.

2. Right klik di tempat kosong - akan muncul satu kotak - pilih 'view page source' - page source akan muncul.

3. Pada 'page source' itu tekan key 'Ctrl' bersama-sama key 'F' - kotak carian akan keluar.

4. Pergi balik ke blog House PK-Copy title di atas video itu ia-itu 'right klik' pada title itu.-Kotak akan muncul kemudian tekan 'copy'.

5. Pergi balik ke page 'view source' dan pastekan ke dalam 'kotak carian'- Komputer akan carikan sourcenya. Kemungkinan ada 2 atau 3 tempat pada source itu. Tekan button 'arrow ke bawah' komputer akan carikan source lain. Pada source itu pula,cuba cari 'iframe' kemudian copy semua dari < iframe >.......< /iframe >. 

6. Pergi ke blog anda dan buka 'new post' kemudian tekan 'HTML' dan pastekan ke ruang kosong.

7. Tekan 'Compose' anda mendapati video slide akan muncul.

8. Jika video itu besar sangat,anda boleh adjustkan. Cara nak adjust-tekan 'HTML' semula dan cari semula sourcenya anda akan lihat perkataan 'width' tukarkan kepada 550 atau yang lebih sesuai.

Anda berjaya!